03 دی 1403
logo

مرکز تحقیقات پیشگیری اولیه از بیماری‌های قلب و عروق

دانشگاه علوم پزشکی تهران

3 مورد یافت شد

مصرف غذای سرخ کردنی، اضافه وزن، دیابت نوع ۲ و فشار خون

https://cpprc.tums.ac.ir/مطالب-آموزشی-/مصرف-غذای-سرخ-کردنی،-اضافه-وزن،-دیابت-نوع-۲-و-فشار-خون

مصرف غذای سرخ کردنی، اضافه وزن، دیابت نوع ۲ و فشار خون مصرف غذای سرخ کردنی، اضافه وزن، دیابت نوع ۲ و فشار خون حتما تا به حال در رستوران‌ها و حتی وعده‌های غذایی خودتان غذاهای سرخ‌کرده مانند سیب‌زمینی سرخ‌کرده یا مرغ سوخاری مصرف کرده اید. این نوع غذاها به...

تبیین اولویت های تغییر رفتارهای تغذیه ای در بیماران بازتوانی قلبی

https://cpprc.tums.ac.ir/news/تبیین-اولویت-های-تغییر-رفتارهای-تغذیه-ای-در-بیماران-بازتوانی-قلبی

تبیین اولویت های تغییر رفتارهای تغذیه ای در بیماران بازتوانی قلبی تبیین اولویت های تغییر رفتارهای تغذیه ای در بیماران بازتوانی قلبی این مطالعه با هدف اصلی ارزیابی خطر(Risk Score Assessment) بیماری های آترواسکلروتیک عروق کرونر، اجرای مداخله تغییر رفتار...

تغذیه سالم‌تر برای قلب با هزینه ثابت

https://cpprc.tums.ac.ir/مطالب-آموزشی-/تغذیه-سالم‌تر-برای-قلب-با-هزینه-ثابت

تغذیه سالم‌تر برای قلب با هزینه ثابت تغذیه سالم‌تر برای قلب با هزینه ثابت این یک باور اشتباه است که تغذیه سالم لزوما هزینه زیادی دارد. کری استوارت، استاد قلب و عروق در دانشگاه جان هاپکینز و مدیر فیزیولوژی بالینی و تحقیقاتی، می‌گوید: «می‌توانید به اندازه...

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه