مروری سیستماتیک و متاآنالیز
ایمنی و اثربخشی استاتینهای با شدت بالا در مقابل استاتینهای با شدت کم و متوسط به همراه Ezetimibe در بیماران مبتلا به بیماریهای قلبی و عروقی آترواسکلروتیک برای دستیابی به اهداف LDL-C
افزودن Ezetimibe به عنوان یک داروی کاهنده کلسترول به استاتینهای با شدت کم یا متوسط و تأثیر آن بر کارایی درمان و ایمنی بیماران مبتلا به بیماری قلبی عروقی آترواسکلروتیک (ASCVD) در مقایسه با رژیمهای استاتین با شدت بالا همواره موضوع بحث برانگیزی بوده است.
مرور سیستماتیک و متاآنالیز
عوارض جانبی قلبی پس از درمانهای سلول T با گیرنده آنتی ژن کایمریک
درمان با سلول T با گیرنده آنتی ژن کایمریک (CAR) یک روش انقلابی جدید برای درمان بدخیمی های خونی مقاوم یا عودکننده است، این درمان با سندرم آزادسازی سیتوکین (CRS) و سمیت قلبی مرتبط است. از همین رو یک بررسی سیستماتیک و متاآنالیز را برای تعیین بروز و پیشبینیکنندههای حوادث قلبی عروقی (CVE) با این نوع درمان انجام شد.
یک کارآزمایی بالینی تصادفی
اثرات مکمل های پروبیوتیک اضافه شده به برنامه کاهش وزن بر معیارهای تن سنجی، ترکیب بدن، رفتار غذا خوردن و سطوح هورمون مرتبط در بیماران مبتلا به اعتیاد به غذا و بازیابی وزن پس از جراحی چاقی
افزایش وزن پس از جراحی چاقی متابولیک یک مشکل رایج است. همچنین اعتیاد به غذا یک اختلال در غذا خوردن است که می تواند یکی از دلایل افزایش وزن در این بیماران باشد. این مطالعه با هدف بررسی تأثیر مکملهای پروبیوتیک با برنامه کاهش وزن و درمان شناختی رفتاری (CBT) بر اقدامات تنسنجی، رفتار غذا خوردن، اعتیاد به غذا و سطوح هورمونی مرتبط در بیماران مبتلا به اعتیاد به غذا و افزایش وزن پس از جراحی چاقی متابولیک انجام شد.
تست ورزش چیست؟
آزمون تحمل ورزش (که به عنوان تست ورزش یا تست استرس ورزش نیز شناخته میشود) به طور معمول در ارزیابی بیماران مبتلا به درد قفسه سینه، در بیمارانی که در هنگام فعالیت دچار درد قفسه سینه میشوند و در بیمارانی که دارای بیماری عروق کرونر شناخته شده هستند، استفاده میشود. تست ورزش حساسیت ۷۸% و ویژگی ۷۰% در تشخیص بیماری عروق کرونر دارد. بنابراین، نمیتوان از آن برای تأیید یا رد بیماری ایسکمیک قلبی استفاده کرد، مگر اینکه احتمال بیماری عروق کرونر در نظر گرفته شود. بنابراین، تست ورزش بیشترین ارزش تشخیصی را در بیمارانی دارد که در معرض خطر متوسط بیماری عروق کرونر هستند.
ارتباط مصرف قلیان با بیماری عروق کرونر و شدت آن
شیوع مصرف قلیان (WPS) در سراسر جهان در حال افزایش است و این روند افزایشی هشدار دهنده می باشد زیرا می تواند بر سلامت قلب و عروق تأثیر منفی بگذارد. در مطالعه حاضر، ارتباط بین مصرف قلیان، وجود و شدت بیماری عروق کرونر بررسی شده است.
پارگی خودبخودی عروق کرونر در بیماران مبتلا به استرس روانی فیزیکی قبلی
پارگی عروق کرونر خود به خودی (SCAD) یک علت ناشناخته سندرم حاد کرونری، به ویژه در زنان جوان تر است. با توجه به اطلاعات محدود در مورد SCAD، گزارشهای موردی و همچنین سری گزارش ها میتوانند بینش ارزشمندی در مورد ویژگیها و مدیریت آن ارائه دهند. این مطالعه با هدف ارزیابی جامع ویژگیهای بیماران SCAD که استرس روانی فیزیکی قبل از رویداد SCAD را تجربه کردهاند، انجام شد.
علل نوسانات فشار خون از زبان دکتر علی واشقانی فراهانی
دکتر علی واشقانی فراهانی، رییس مرکز قلب تهران و مرکز تحقیقات پیشگیری اولیه از بیماریهای قلب و عروق، با حضور در صدا و سیما از فشار خون و علل نوسانات آن، عوارض و راههای پیشگیری و کنترل آن به طور کامل سخن گفتند.
عوارض قلبی و عروقی کووید مزمن
۷۵ درصد از بیماران مبتلا به کووید در گذشته، همچنان از عوارض قلبی این بیماری رنج میبرند
عوارض کووید ۱۹ ممکن است حتی پس از بهبودی و پاکسازی بدن از ویروس، ماندگار بماند که به آن کووید مزمن (Long COVID) می گویند. کووید مزمن علائم مختلفی دارد، رایج ترین آنها شامل مشکلات مغزی و شناختی و مشکل در تنفس است. اما اکنون یک مطالعه جدید نشان می دهد که عوارض قلبی عروقی ناشی از کووید تا ماه ها پس از مثبت شدن تست ویروس باقی می ماند.
تشخیص سریع و غیر تهاجمی هیپرکالمی در بیماران مبتلا به نارسایی سیستولیک میوکارد با استفاده از مدلی مبتنی بر الگوریتمهای یادگیری ماشینی
هیپرکالمی یک اختلال الکترولیتی است که به صورت بالقوه تهدید کننده زندگی بوده و اگر به موقع تشخیص داده نشود ممکن است منجر به شرایط ویرانگر و مرگ ناگهانی قلبی شود. نمونه گیری خون برای بررسی سطح پتاسیم زمان بر است و می تواند درمان به موقع هیپرکالمی شدید را به تاخیر بیندازد. بنابراین، محققان در این مطالعه یک روش غیر تهاجمی برای تشخیص صحیح و سریع هیپرکالمی پیشنهاد می کنند.
اثر جو دوسر بر عملکرد شناختی: مرور سیستماتیک کارآزماییهای تصادفیسازی و کنترلشده
تأثیر رژیمهای غذایی غنی از پلی فنل یا مکملها بر عملکرد شناختی همچنان یک موضوع بحث برانگیز است. هدف از این مطالعه بررسی اثرات گیاه آونا ساتیوا (عصاره جو دوسر) بر عملکرد شناختی در بزرگسالان سالم بود.
انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال کنید