رابطه ناهنجاریهای وضعیتی ایستا و پویا با درد و کیفیت زندگی در زنان غیرورزشکار
ارزیابی وضعیت بدنی با تستهای عملکردی با کمترین امکانات و در کوتاهترین زمان، برای طیف وسیعی از حرکات در قسمتهای مختلف بدن استفاده میشود. اندازهگیری وضعیت بدنی ایستا و پویا هر دو پیشبینیکننده آسیب هستند. این دو نوع ارزیابی اطلاعات متفاوتی در مورد کنترل وضعیت بدن ارائه میدهند. همچنین، با پیشرفت این فناوری، سرعت ارزیابی وضعیت بدنی و تشخیص ناهنجاریها افزایش مییابد و میتواند با حداقل امکانات انجام شود که میتواند به عنوان یک روش جدید برای تشخیص سریع ناهنجاریها و در نهایت پیشگیری یا اصلاح اثرات روانی و دردهای عضلانی و اسکلتی در آینده باشد. زیرا همانطور که طبق منابع مشاهده شده است، ناهنجاریها باعث دردهای عضلانی و اسکلتی، محدودیتهای حرکتی و در نهایت تأثیر بر کیفیت زندگی میشوند.
ماساژ درمانی با روغن اسطوخودوس و تاثیر آن بر کاهش فشار خون
ماساژ پا با روغن اسطوخودوس یک روش مؤثر برای کاهش فشار خون و بهبود عملکردهای شناختی در بیماران مبتلا به فشار خون بالا است. علاوه بر این، این روش در کاهش اضطراب و افزایش ذهنآگاهی در مقایسه با استراحت ساده در حالت خوابیده در بیماران مبتلا به فشار خون بالا برتر است.
گزارشی از مطالعه کوهورت تهران
شیوع و عوامل مرتبط با الگوهای ناهنجاری ECG نشان دهنده کانالوپاتی های قلبی در جمعیت عمومی بزرگسالان تهران، ایران
ویژگیهای ناهنجاریهای نوار قلب (ECG) که ممکن است با کانالوپاتیهای قلبی و مرگ ناگهانی قلبی (SCD) مرتبط باشند، در ایران به خوبی شناخته نشدهاند. ما در این مطالعه، شیوع این الگوهای نوار قلب و عوامل مرتبط با آنها را در میان بزرگسالان ساکن تهران بررسی کردیم.
مصرف غذای سرخ کردنی، اضافه وزن، دیابت نوع ۲ و فشار خون
حتما تا به حال در رستورانها و حتی وعدههای غذایی خودتان غذاهای سرخکرده مانند سیبزمینی سرخکرده یا مرغ سوخاری مصرف کرده اید. این نوع غذاها به دلیل طعم لذیذ و سرعت آمادهسازی، طرفداران زیادی دارند. اما آیا تا به حال فکر کردهاید که مصرف مداوم غذاهای سرخکرده چه تأثیراتی بر سلامتی شما دارد؟ بسیاری از افراد بر این باورند که مصرف غذاهای سرخشده میتواند باعث چاقی و حتی ابتلا به دیابت و فشار خون شود. این باور چقدر صحت دارد؟ در این مقاله با استناد به یافتههای علمی جدید پاسخ این سوالات را میدهیم.
پتانسیل مواد طبیعی گیاهی در محافظت از قلب در برابر سمیت قلبی ناشی از آنتراسایکلین
درمانهای سرطان با استفاده از داروهای شیمیدرمانی مانند آنتراسایکلینها میتواند بسیار مؤثر باشد، اما این داروها خطرات خاصی برای سلامت قلب دارند. یکی از عوارض جانبی مهم این داروها، کاردیوتوکسیسیتی (مسمومیت قلبی) است که میتواند به آسیبهای جدی به عضله قلب منجر شود. اما آیا راهی برای کاهش این عوارض وجود دارد؟ تحقیقات نشان دادهاند که عوامل گیاهی یا مواد طبیعی به دست آمده از گیاهان، میتوانند نقشی کلیدی در محافظت از قلب در برابر این عوارض داشته باشند.
سلامت قلبی و عروقی در زنان
یماری های قلبی عروقی شایع ترین علت مرگ و میر در سرتاسر جهان به شمار می روند. علی رغم پیشرفت های حاصل در ۳۰ سال اخیر، مرگ و میر ناشی از بیماری های آترواسکلروتیک قلبی، بویژه در زنان در حال افزایش است. عدم تشخیص یا تاخیر در تشخیص بیماری های قلبی و درمان ناکافی یکی از علل آن است. مواردی که به طور ویژه در زنان دیده می شود، مثل اختلالات فشارخون در بارداری، یائسگی زودرس (به ویژه نارسایی اولیه تخمدان)، و سندرم تخمدان پلی کیستیک و هم چنین اختلالاتی مثل دیابت، نارسایی مزمن کلیوی و بیماری های التهابی و خودایمنی که با شیوع بالاتری در زنان دیده می شود، می تواند ریسک ابتلا به اختلالات قلبی عروقی را در زنان بالاتر ببرد. یک سری عوامل اجتماعی فرهنگی وابسته به جنسیت هم در این روند رو به رشد بی تاثیر نیستند.
استفاده از محصولات طبیعی برای پیشگیری از زوال شناختی و محافظت عصبی
اختلالات عصبی-شناختی با کاهش در بخشهای مختلف عملکرد شناختی مشخص میشوند که منجر به نرخ بالای بیماری و مرگومیر میشود. با وجود تلاشهای متعدد، همچنان کمبود رویکردهای پیشگیرانه و درمانی مؤثر برای این بیماریها وجود دارد و داروهای فعلی در کنترل پیشرفت آنها موفق نبودهاند. در نتیجه، این مطالعه به ارائه مروری مختصر بر شواهد پیشبالینی و بالینی موجود میپردازد که تأثیر درمانهای گیاهی را بر پیشگیری و درمان اختلالات عصبی-شناختی بررسی میکند.
پروبیوتیک؛ یک عامل محافظت کننده از قلب
بیماریهای قلبی-عروقی همچنان بهعنوان یک چالش بزرگ برای سلامت جهانی مطرح هستند. تحقیقات جدید به نقش اساسی میکروبیوتای روده در تنظیم سیستم ایمنی میزبان و حفظ سلامت عمومی در طول زندگی اشاره دارد. از این رو، در سالهای اخیر، توجه بیشتری به پتانسیل درمانی محصولات پروبیوتیکها برای مقابله با عوامل خطر قلبی و عروقی و بیماریهای مرتبط شده است. در یک مطالعه جامع که توسط شن و همکاران انجام شد، رابطه بین پروبیوتیک ها و مرگومیر ناشی از همه علل و مرگومیر قلبی-عروقی در یک جمعیت ۴۸۳۷ نفره از بزرگسالان آمریکایی بالای ۶۵ سال بررسی شد. در این مطالعه، استفاده از NPPS با کاهش ۴۱ درصدی خطر مرگومیر ناشی از همه علل و کاهش ۵۲ درصدی خطر مرگومیر قلبی-عروقی همراه بود. این نتایج با شواهد فزایندهای که نشان میدهد پروبیوتیکها ممکن است اثرات محافظتی قلبی گستردهای داشته باشند، همخوانی دارد. بنابراین، پروبیوتیک ها خطر مرگومیر ناشی از همه علل و مرگومیر قلبی-عروقی در آمریکاییهای بالای ۶۵ سال را کاهش میدهد.
شاخص تریگلیسرید-گلوکز بهعنوان پیشبینیکننده عوارض قلبی در بیماران مبتلا به سندرم حاد کرونری تحت مداخله کرونری از راه پوست: بررسی نقش دیابت
شاخص تریگلیسرید-گلوکز (TyG)، که بهعنوان یک نشانگر جایگزین مقاومت به انسولین (IR) شناخته میشود، ممکن است بهعنوان یک نشانگر پیشآگهی مهم در بیماران مبتلا به سندرم حاد کرونری (ACS) عمل کند.
واکسن آنفولانزا سبب کاهش مرگ و میر قلبی می شود
بزرگسالان مبتلا به بیماریهای قلبی-عروقی در معرض خطر بالاتری از عوارض ناشی از آنفولانزا هستند. مطالعهای که در سال ۲۰۱۸ در مجله پزشکی نیوانگلند منتشر شد، نشان داد که ۷ روز پس از شروع بیماری آنفولانزا، خطر سکته قلبی در ۶ برابر بیشتر میشود. واکسن آنفولانزا می تواند سبب کاهش ۲۵٪ خطر کلی مرگ و میر و ۱۸٪ مرگ و میر ناشی از بیماریهای قلبی-عروقی شود.
انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال کنید