بررسی نیاز به منابع سیستم سلامت برای بیماریهای ایسکمیک قلبی در سطح کشوری تا سال 2032
با توجه به رشد جمعیتی و بالا رفتن سن جمعیت در ایران و همچنین تنوع جمعیتی موجود در سطح کشور، یکی از نیازهای اساسی سیستم بهداشتی درمانی تعیین بار اپیدمیولوژیک بیماریهای غیرواگیر در سطح کشوری و در زیرگروههای جمعیتی، با هدف تعیین راهبردهای پیشگیرانه و نیازسنجی برای توسعهی سیستم سلامت میباشد. بر این اساس، طرح حاضر با هدف پیشبینی نیاز به تختهای بیمارستانی برای درمان بیماران مبتلا به بیماری ایسکمیک قلبی در طی ده سال آینده تا سال ۲۰۳۲ طراحی شده است.
Clinical Associations of Injuries Caused by Vasovagal Syncope: A Cohort Study From a Tertiary Syncope Unit
Recent research has revealed that vasovagal syncope (VVS) leads to a high incidence of injuries; however, clinical associations of injury are not well-established. We present data from an ongoing VVS cohort and aimed to determine characteristics associated with VVS-related injury.
امضا تفاهم نامه صدای رسانه ملی و مرکز قلب تهران
معاونت صدای رسانه ملی و مرکز قلب تهران تفاهمنامه امضا کردند.
افتخارآفرینی دیگر در مرکز قلب تهران
برای اولین بار در جهان، «دریچه مصنوعی داخل دریچه مصنوعی» به روش غیرجراحی (Valve in Valve conduit Implantation) در مرکز قلب دانشگاه علوم پزشکی تهران نصب شد.
گرامیداشت هفته پژوهش در مرکز قلب تهران
دکتر واشقانی فراهانی، رییس مرکز تحقیقات پیشگیری اولیه از بیماریهای قلبی و عروقی: پژوهش زمانی اثرگذار خواهد بود که در فضای اخلاق اتفاق بیفتد، پژوهشی که بر پایه اخلاق نباشد از همان پایه دچار اختلال است و ثمرهای هم ندارد.
چهارمین جلسه خیرین سلامت و خیرین مدرسهساز در مرکز قلب تهران
رئیس مرکز قلب دو برابر شدن زیرساختها و تجهیزات قلبی عروقی کشور در 10 سال آینده را خواستار شد.
پنجمین جلسه هم اندیشی مجمع خیرین سلامت در مرکز قلب تهران برگزار شد
این جلسه با هدف تکریم و تشکیل کار گروه ویژه خیرین سلامت و کسب ایده های نو در حوزه سلامت تشکیل شد.
سرگیجه یا غش در دوران بارداری
احساس سرگیجه یا ضعف در دوران بارداری بسیار شایع است؛ به طور کلی به این معنی نیست که مشکلی وجود دارد. این بیماری در سه ماهه اول بارداری شایع است، اما ممکن است در هر زمان از بارداری اتفاق بیفتد. سرگیجه، غش و سنکوپ اغلب در اثر افت فشار خون ایجاد میشود. این اتفاق در اثر هورمونهای ترشح شده در دوران بارداری است که رگهای خونی بدن را آرام میکند، سپس خون بسیار کمی به مغز پمپ میشود. هنگامی که این اتفاق میافتد، هوشیاری خود را از دست میدهید (ضعف)، غش کردن برای شما یا نوزاد شما خطرناک نیست مگر اینکه زمین بخورید و به خودتان صدمه بزنید.
تپش قلب چیست؟ چه تپش قلبهایی را جدی بگیریم؟
تپش قلب، احساس ناخوشایند ضربان قلب بر روی ناحیه قفسه سینه یا گردن به صورت سریع، کوبنده یا لرزشی میباشد. تپش قلب میتواند به صورت احساس یک ضربان اضافی و یا مجموعهای از ضربانات پشت سر باشد. در بسیاری از اوقات تپش قلب جای نگرانی ندارد و ناشی از یک بیماری زمینهای خاص نمیباشد اما در برخی از موارد میتواند نشانهای از بیماریهای جدی قلبی باشد که پیدا کردن این موارد ضروری است.
انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال کنید