برگزاری اولین جلسه ژورنال کلاب دانشجویی

اولین جلسه ژورنال کلاب دانشجویی توسط مرکز تحقیقات پیشگیری اولیه از بیماری‌های قلب و عروق و انجمن دانشجویی نبض در محل پژوهشکده بیماری‌های قلب و عروق برگزار شد.

در این جلسه که در روز 23 بهمن 1402 با عنوان "How to effectively read a scientific article" برگزار شد، دکتر دانش سلطانی، پزشک پژوهشگر حوزه قلب و عروق، در ابتدا به معرفی کامل ساختار یک مقاله علمی و خواندن موثر آن پرداخته و مقاله‌ای تحت عنوان "snack quality and snack timing are associated with cardiometabolic blood markers: the ZOE predict study" به طور کامل بررسی کردند.

در این جلسه دانشجویان پزشکی علاقمند و پزشکان پژوهشگر مرکز تحقیقات حضور داشتند. همچنین جلسات آتی ژورنال کلاب جهت بررسی مقالات روز حوزه ی قلب و عروق توسط مرکز تحقیقات پیشگیری اولیه از بیماری‌های قلب و عروق برگزار خواهد شد.