11 تیر 1403

دانشگاه علوم پزشکی تهران

آخرین مطالب

دومین جلسه دفاع از پایان‌نامه دیپلم پژوهشی

دفاع از پایان نامه با عنوان "بررسی ریسک فاکتورها و سیستم‌های امتیازدهی برای پیش‌بینی فیبریلاسیون دهلیزی حمله‌ای در بیماران با سکته حاد ایسکمیک مغزی: بررسی نظام‌مند "

در این جلسه که در روز 24 اسفند 1402 در محل پژوهشکده بیماری‌های قلب و عروق برگزار شد،  جناب آقای دکتر سینا کاظمیان از پایان نامه دوره دیپلم پژوهشی خود تحت عنوان "بررسی ریسک فاکتورها و سیستم‌های امتیازدهی برای پیش‌بینی فیبریلاسیون دهلیزی حمله‌ای در بیماران با سکته حاد ایسکمیک مغزی: بررسی نظام‌مند " با راهنمایی سرکار خانم دکتر اشرف و هم‌چنین مشاوره‌ جناب آقای دکتر علی بزرگی دفاع کردند.

دانشجویان این دوره در سال 1399 در دوره اول دیپلم پژوهشی قلب و عروق پذیرفته شده و پس از طی دوره زیر نظر اساتید مرکز قلب تهران، در طرح‌های تحقیقاتی این مرکز مشارکت کرده و مقالات منتیج از طرح‌های خود را در مجلات معتبر به چاپ رسانیده‌اند.

لینک مقاله منتج از پایان نامه دیپلم پژوهشی

شیرین باوری