لیست اخبار صفحه :1
اعتیاد به غذا و اختلال پرخوری در رابطه با الگوهای غذایی و اندازه‌گیری‌های آنتروپومتریک: یک مطالعه مقطعی توصیفی- تحلیلی در بزرگسالان ایرانی مبتلا به چاقی

چاقی با رفتارهای غذایی ناسازگار، از جمله اعتیاد به غذا (FA) و اختلال پرخوری (BED) مرتبط است. با این حال، عوامل کلیدی مؤثر بر ایجاد رفتارهای ناسازگار غذایی ناشناخته باقی مانده است. پیروی از الگوهای غذایی مشخص مشکوک به ایجاد اثرات غیرمستقیم است. این مطالعه به بررسی ارتباط FA و BED با الگوهای غذایی و اندازه‌گیری‌های آنتروپومتریک در بین 400 بزرگسال ایرانی (18 تا 60 سال؛ 66.25 درصد زنان) مبتلا به چاقی (شاخص توده بدنی [BMI] ≥ 30 kg/m2) می‌پردازد.

اثرات مصرف روغن نارگیل بکر بر سطوح فاکتور نوروتروفیک مشتق از مغز و بیومارکرهای استرس اکسیداتیو در بزرگسالان مبتلا به سندرم متابولیک: یک کارآزمایی بالینی تصادفی شده

سندرم متابولیک با سلامتی و اختلالات عصبی مرتبط است. فاکتور نوروتروفیک مشتق از مغز (BDNF) نقش محافظتی بر روی سیستم عصبی دارد. کاهش سطح BDNF در بیماری های متابولیک و نورودژنراتیو نشان داده شده است. شواهد امیدوارکننده ای در مورد آنتی اکسیدان ضد التهابی و خواص محافظت کننده عصبی روغن نارگیل بکر (VCO) وجود دارد.

چالش‌های توسعه و اعتبارسنجی مدل‌های ماشین لرنینگ برای پیش‌بینی خطر مرگ و میر کاشت دریچه آئورت ترانس کاتتر

این مقاله مشکلات موجود در ایجاد و آزمایش برنامه‌های رایانه‌ای را مورد بحث قرار می‌دهد که از داده‌های بیمار برای پیش‌بینی خطر مرگ پس از یک عمل قلبی به نام کاشت دریچه آئورت ترانس کاتتر (TAVI) استفاده می‌کنند.

درمان بیماری های قلبی و عروقی با میدان الکترومغناطیسی: مروری بر اختراعات، دستگاه‌های بالینی موثر و مکانیسم اثرات درمانی

در سال های اخیر، درمان میدان الکترومغناطیسی (EMF) به دلیل اثرات محافظتی آن بر عملکردهای قلبی عروقی توجه زیادی را به خود جلب کرده است. از بررسی مقالات، آشکار می شود که قرار گرفتن در معرض طیف‌های خاص EMF، مانند EMF های با فرکانس ثابت و بسیار کم (ELF)- توسط دستگاه‌های مولد EMF می‌تواند به عنوان یک روش ایمن برای درمان در بیماری‌های مختلف قلبی عروقی از جمله نارسایی قلبی، آریتمی قلبی و فشار خون بالادر نظر گرفته شود.

اثر ضعف (Frailty) به عنوان پیش بینی کننده عوارض بالینی و شناختی در بیماران تحت عمل پیوند عروق کرونر: یک مطالعه کوهورت آینده نگر

این مطالعه با عنوان "اثر ضعف (Frailty) به عنوان پیش‌بینی کننده عوارض بالینی و شناختی در بیماران تحت پیوند عروق کرونر" انجام شد و در آن تاثیر ضعف بر بیماران تحت CABG بررسی گردید.