• تاریخ انتشار : 1403/03/12 - 09:45

درمان بیماری های قلبی و عروقی با میدان الکترومغناطیسی: مروری بر اختراعات، دستگاه‌های بالینی موثر و مکانیسم اثرات درمانی

در سال های اخیر، درمان میدان الکترومغناطیسی (EMF) به دلیل اثرات محافظتی آن بر عملکردهای قلبی عروقی توجه زیادی را به خود جلب کرده است. از بررسی مقالات، آشکار می شود که قرار گرفتن در معرض طیف‌های خاص EMF، مانند EMF های با فرکانس ثابت و بسیار کم (ELF)- توسط دستگاه‌های مولد EMF می‌تواند به عنوان یک روش ایمن برای درمان در بیماری‌های مختلف قلبی عروقی از جمله نارسایی قلبی، آریتمی قلبی و فشار خون بالادر نظر گرفته شود.

{faces}

این مقاله مروری، پتنت‌های ثبت‌شده و دستگاه‌های بالینی مؤثر غیرتهاجمی را توصیف می‌کند که EMF را برای هدف قرار دادن بیماری‌های قلبی عروقی مختلف بر اساس مکانیسم اثرات درمانی آن‌ها تولید می‌کنند و به بررسی مطالعاتی می‌پردازد که نشان می‌دهد این زمینه‌ها می توانند ایمن و موثر باشند. همچنین مکانیسم‌هایی را توضیح می‌دهد که میدان‌های الکترومغناطیسی ممکن است کار کنند. شامل تعدیل سیستم عصبی خودمختار، زایش رگ و سنتز اکسید نیتریک است.

In recent years, electromagnetic field (EMF) therapy has gathered much attention for its protective effects on cardiovascular functions. From reviewing the literature, it is evident that exposure to specific EMF spectrums, such as static- and extremely low frequency (ELF)- EMFs, by EMF-generating devices can be considered as a safe method for therapeutic means in various cardiovascular diseases, including heart failure, cardiac arrhythmias, and hypertension. This review article will describe registered patents and non-invasive clinically effective devices that generate EMF to target various cardiovascular diseases based on their mechanism of therapeutic effects.

مشاهده مقاله

• Article_DOI : 10.1016/j.tcm.2021.10.006