اولین دوره‌ی تفسیر ECG پایه و پیشرفته

انجمن علمی و آموزشی نبض با همکاری مرکز قلب تهران اولین دوره تفسیر ECG پایه و پیشرفته را برگزار می کند.

ماهیت دوره:
این دوره‌ی ۲۴ ساعته برای تفسیر نوار قلب و بیماری‌های مرتبط بوده که در طی ۱۲ جلسه از تیر الی شهریور ماه ۱۴۰۲ برگزار خواهد شد. دانشجویان پزشکی، پرستاری و همه دانشجویان عزیزی که در طول مدت تحصیلی و کاری خود با نوارقلب و تفسیر آن سر و کار دارند و همچنین فارغ التحصیلان گرامی می توانند در این دوره شرکت کنند.

زمان شروع دوره:
این دوره از ۱۵ تیرماه در ۱۲ جلسه ۲ ساعته برگزار خواهد شد. زمان برگزاری کلاس ها شنبه یا سه شنبه ساعت ۱۵ تا ۱۷ هر هفته بوده و در مجموع طول دوره ۱۲ هفته می باشد. این دوره به صورت حضوری در مرکز قلب تهران برگزار خواهد شد.

ثبت‌نام مجازی:
در ثبت‌نام مجازی، ویدئوهای ضبط شده از ۱۲ جلسه کلاس در اختیار شرکت کنندگان گرامی قرار خواهد گرفت، همچنین در گروه تلگرامی که برای این دوره تعبیه شده، عضو خواهند شد و در تماس مستقیم با مدرس دوره خواهند بود.

در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر، با شماره های زیر تماس برقرار کنید.

اولین دوره‌ی تفسیر ECG پایه و پیشرفته