یک بررسی و متاآنالیز سیستماتیک
نمرات خطر برای پیشبینی فیبریلاسیون دهلیزی حملهای پس از سکته مغزی ایسکمیک حاد یا حمله ایسکمیک گذرا
شناسایی فیبریلاسیون دهلیزی پاروکسیسمال (PAF) برای پیشگیری ثانویه در بیماران مبتلا به سکتههای اخیر با علت ناشناخته بسیار مهم است. این مرور سیستماتیک و متا-تحلیل قدرت پیشبینی امتیازهای ریسک موجود را برای شناسایی PAF جدید پس از سکته ایسکمیک حاد (AIS) ارزیابی میکند.
گزارش جامع از مطالعه کوهورت تهران
اپیدمیولوژی مصرف مواد و تریاک در بزرگسالان ساکن تهران
شیوع و بار مصرف مواد مخدر و تریاک در دهههای گذشته در سطح جهانی افزایش یافته است. با توجه به تغییرات سریع جمعیتی در تهران، هدف این مطالعه ارزیابی شیوع مصرف تریاک و سایر مواد مخدر در میان بزرگسالان ساکن تهران، ایران بوده است.
شاخص تریگلیسرید-گلوکز بهعنوان پیشبینیکننده عوارض قلبی در بیماران مبتلا به سندرم حاد کرونری تحت مداخله کرونری از راه پوست: بررسی نقش دیابت
شاخص تریگلیسرید-گلوکز (TyG)، که بهعنوان یک نشانگر جایگزین مقاومت به انسولین (IR) شناخته میشود، ممکن است بهعنوان یک نشانگر پیشآگهی مهم در بیماران مبتلا به سندرم حاد کرونری (ACS) عمل کند.
تأثیر بازسازی عروق چندگانه بر حوادث ناگوار عمده قلبی عروقی بلندمدت پس از بایپس عروق کرونر در ۲۳.۷۹۸ بیمار
این مطالعه به بررسی رابطه بین دو روش جراحی قلب، یکی با استفاده از چند شریان (MAG) و دیگری با یک شریان (SAG)، و تأثیر آنها بر مرگومیر و مشکلات عمده قلبی و مغزی پرداخته است. هدف اصلی این مطالعه این بود که بفهمد آیا استفاده از چند شریان به جای یک شریان در عمل جراحی قلب، به کاهش مرگومیر و مشکلات قلبی و مغزی کمک میکند یا خیر و این موضوع در بین گروههای مختلف بیماران از یک کشور مورد بررسی قرار گرفت.
پارگی خودبخودی عروق کرونر در بیماران مبتلا به استرس روانی فیزیکی قبلی
پارگی عروق کرونر خود به خودی (SCAD) یک علت ناشناخته سندرم حاد کرونری، به ویژه در زنان جوان تر است. با توجه به اطلاعات محدود در مورد SCAD، گزارشهای موردی و همچنین سری گزارش ها میتوانند بینش ارزشمندی در مورد ویژگیها و مدیریت آن ارائه دهند. این مطالعه با هدف ارزیابی جامع ویژگیهای بیماران SCAD که استرس روانی فیزیکی قبل از رویداد SCAD را تجربه کردهاند، انجام شد.
اثر جو دوسر بر عملکرد شناختی: مرور سیستماتیک کارآزماییهای تصادفیسازی و کنترلشده
تأثیر رژیمهای غذایی غنی از پلی فنل یا مکملها بر عملکرد شناختی همچنان یک موضوع بحث برانگیز است. هدف از این مطالعه بررسی اثرات گیاه آونا ساتیوا (عصاره جو دوسر) بر عملکرد شناختی در بزرگسالان سالم بود.
ایمنی داروهای مهارکننده کوترانسپورتر سدیم-گلوکز 2 در بیماران نارسایی قلبی: یک بررسی سیستماتیک و متاآنالیز
مهارکننده های کوترانسپورتر-2 سدیم-گلوکز (SGLT2is) عوارض و مرگ و میر را برای بیماران نارسایی قلبی (HF) کاهش می دهد و به عنوان سنگ بنای درمان پزشکی آنها توصیه می شود.
مروری بر ترمیم لت قدامی دریچه میترال
این مقاله که در مجله قلب و عروق هلنیک منتشر شده است، درمان یک بیماری قلبی به نام نارسایی میترال را مورد بحث قرار می دهد که زمانی رخ می دهد که دریچه میترال در قلب به درستی بسته نمی شود و منجر به نشت خون به عقب می شود. این عارضه یک مشکل عمده در سرتاسر جهان به ویژه در کشورهای در حال توسعه است.
اعتیاد به غذا و اختلال پرخوری در رابطه با الگوهای غذایی و اندازهگیریهای آنتروپومتریک: یک مطالعه مقطعی توصیفی- تحلیلی در بزرگسالان ایرانی مبتلا به چاقی
چاقی با رفتارهای غذایی ناسازگار، از جمله اعتیاد به غذا (FA) و اختلال پرخوری (BED) مرتبط است. با این حال، عوامل کلیدی مؤثر بر ایجاد رفتارهای ناسازگار غذایی ناشناخته باقی مانده است. پیروی از الگوهای غذایی مشخص مشکوک به ایجاد اثرات غیرمستقیم است. این مطالعه به بررسی ارتباط FA و BED با الگوهای غذایی و اندازهگیریهای آنتروپومتریک در بین 400 بزرگسال ایرانی (18 تا 60 سال؛ 66.25 درصد زنان) مبتلا به چاقی (شاخص توده بدنی [BMI] ≥ 30 kg/m2) میپردازد.
ارتباط تشنجهای تازه شروع شده با واکسنهای SARS-CoV-2: مروری سیستماتیک و متاآنالیز بر کارآزماییهای بالینی تصادفیسازی شده
آیا بروز تشنج هایی که تازه شروع شده اند پس از واکسن SARS-CoV-2 از نظر آماری با بروز در میان افرادی که واکسن SARS-CoV-2 را دریافت نمی کنند، متفاوت است؟
انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال کنید