بررسی نیاز به منابع سیستم سلامت برای بیماریهای ایسکمیک قلبی در سطح کشوری تا سال 2032
با توجه به رشد جمعیتی و بالا رفتن سن جمعیت در ایران و همچنین تنوع جمعیتی موجود در سطح کشور، یکی از نیازهای اساسی سیستم بهداشتی درمانی تعیین بار اپیدمیولوژیک بیماریهای غیرواگیر در سطح کشوری و در زیرگروههای جمعیتی، با هدف تعیین راهبردهای پیشگیرانه و نیازسنجی برای توسعهی سیستم سلامت میباشد. بر این اساس، طرح حاضر با هدف پیشبینی نیاز به تختهای بیمارستانی برای درمان بیماران مبتلا به بیماری ایسکمیک قلبی در طی ده سال آینده تا سال ۲۰۳۲ طراحی شده است.
گرامیداشت هفته پژوهش در مرکز قلب تهران
دکتر واشقانی فراهانی، رییس مرکز تحقیقات پیشگیری اولیه از بیماریهای قلبی و عروقی: پژوهش زمانی اثرگذار خواهد بود که در فضای اخلاق اتفاق بیفتد، پژوهشی که بر پایه اخلاق نباشد از همان پایه دچار اختلال است و ثمرهای هم ندارد.
مرور نظام مند مطالعات مداخلهای بررسیکننده اثر عصارههای گیاهی، ترکیبات موثره گیاهی و فورمولاسیونهای گیاهی در پیشگیری و درمان آریتمیهای قلبی
آریتمیهای قلبی یکی از علل افزایش مرگومیر بیماران قلبی میباشد که هنوز هم با وجود پیشرفت بسیار در زمینه دارویی و پزشکی درمان این بیماری با چالشهایی روبهرو است. درمانهای دارویی موجود اغلب با ریسک بالای بروز عوارض خطرناک و مسمومیت همراه بوده و تلاش برای یافتن داروهای جدید کماکان ادامه دارد. در این مطالعه تلاش بر این است که با یک مرور نظاممند تمامی گیاهان، ترکیبات موثره گیاهی و همچنین فورمولاسیونهای گیاهی که دارای خاصیت آنتیآریتمیک هستند، جمعآوری شوند تا محققین بتوانند در جهت مطالعات بیشتر از نظر یافتن بهترین ترکیب با کمترین عوارض مورد استفاده قرار دهند.
طراحی و ساخت دستگاه تحریک الکتریکی عصب واگ گوش از روی پوست با استفاده از پالسهای جریان الکتریکی با انرژی پایین و بررسی تاثیر آن در پیشگیری و درمان فیبریلاسیون دهلیزی پس از جراحی قلبی و نارسایی قلبی دیاستولیک در یک مطالعه آزمایشی
با توجه به اهمیت پیشگیری و درمان این نوع از اختلالات ریتم و نتایج متغیر و متضاد استفاده از درمان های دارویی و با توجه به شواهد پیش بالینی و بالینی موجود، به نظر میرسد این روش غیرتهاجمی بتواند نقش مهمی را در این زمینه ایفا بکند.یکی دیگر از بیماریهایی که سیستم اتونوم در پاتوفیزیولوژی آن نقش دارد و در این مطالعه مورد بررسی قرار میگیرد نارسایی قلبی میباشد.
بررسی مروری نظاممند اثر تغییر سیستم عصبی اتونوم با مداخلات غیرتهاجمی بر مولفهها و عوامل خطر قلبی عروقی در جمعیت افراد سالم بدون بیماری شناختهشده قلبی-عروقی
مطالعات فراوانی در زمینه نقش سیستم عصبی اتونوم در ایجاد بیماری های گوناگون از جمله بیماری های قلبی عروقی مانند سکته های قلبی، نارسایی قلبی و اختلالات ریتم و راه های مقابله با آن صورت گرفته است. مطالعه ای که به صورت سیستماتیک به مرور مطالعاتی که اثر تغییر در سیستم عصبی اتونوم بر روی پارامترهای مختلف قلبی عروقی در بیماران سالم را مورد بررسی قرار داده اند، وجود ندارد.
طراحی، اجرا و ارزیابی نرمافزار غربالگری عوامل خطر و ارائه پیشنهادات مبتنی بر گایدلاین در پیشگیری اولیه از بیماریهای قلب و عروق
طراحی و راه اندازی نرم افزار غربالگری در واقع اقدام جهت صرفهجویی قابل توجه در مصرف مواد مصرفی و کاغذ و هزینههای ورود اطلاعات در سیستم آنالیز و هزینه نیروی انسانی در غربالگری خواهد بود . همچنین انجام این مداخله در راستای سند بیماریهای غیر واگیر کشور و سازمان جهانی بهداشت در پیشگیری از بیماریهای مزمن و اهداف طرح تحول سلامت برنامه ششم توسعه در پوشش ۸۵% توانمندسازی مردم در مراقبت از خود و افزایش سواد سلامت جامعه میباشد. انتشار اطلاعات میتواند الهام بخش دیگر برنامهها برای توسعه مدلهای عملی نوآورانهای باشد که پیشگیری اولیه از بیماریهای CVD را پشتیبانی میکند.
انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال کنید