توانبخشی قلبی در نارسایی قلبی با کاهش شدید کسر جهشی (EF): اثرات بر مرگ و میر

سی سال پیش، بیماران با کسر جهشی پایین (EF) اغلب از برنامه های توانبخشی به دلیل نگرانی در مورد احتمال مرگ ناگهانی یا سایر حوادث نامطلوب قلبی عروقی در طول جلسات ورزشی حذف شده اند. مطالعات اخیر این واقعیت را برجسته کرده اند که توانبخشی قلبی می تواند ظرفیت ورزش، عملکرد قلبی و کیفیت زندگی مرتبط با سلامت را در بیماران نارسایی احتقانی قلب بهبود بخشد.

اعتیاد به غذا و اختلال پرخوری در رابطه با الگوهای غذایی و اندازه‌گیری‌های آنتروپومتریک: یک مطالعه مقطعی توصیفی- تحلیلی در بزرگسالان ایرانی مبتلا به چاقی

چاقی با رفتارهای غذایی ناسازگار، از جمله اعتیاد به غذا (FA) و اختلال پرخوری (BED) مرتبط است. با این حال، عوامل کلیدی مؤثر بر ایجاد رفتارهای ناسازگار غذایی ناشناخته باقی مانده است. پیروی از الگوهای غذایی مشخص مشکوک به ایجاد اثرات غیرمستقیم است. این مطالعه به بررسی ارتباط FA و BED با الگوهای غذایی و اندازه‌گیری‌های آنتروپومتریک در بین 400 بزرگسال ایرانی (18 تا 60 سال؛ 66.25 درصد زنان) مبتلا به چاقی (شاخص توده بدنی [BMI] ≥ 30 kg/m2) می‌پردازد.

اثرات مصرف روغن نارگیل بکر بر سطوح فاکتور نوروتروفیک مشتق از مغز و بیومارکرهای استرس اکسیداتیو در بزرگسالان مبتلا به سندرم متابولیک: یک کارآزمایی بالینی تصادفی شده

سندرم متابولیک با سلامتی و اختلالات عصبی مرتبط است. فاکتور نوروتروفیک مشتق از مغز (BDNF) نقش محافظتی بر روی سیستم عصبی دارد. کاهش سطح BDNF در بیماری های متابولیک و نورودژنراتیو نشان داده شده است. شواهد امیدوارکننده ای در مورد آنتی اکسیدان ضد التهابی و خواص محافظت کننده عصبی روغن نارگیل بکر (VCO) وجود دارد.

اختلال عملکرد گره سینوسی و کاشت ضربان ساز دائمی مرتبط پس از جراحی‌های بزرگ قلب، مرور سیستماتیک و متاآنالیز

با افزایش تعداد اعمال جراحی قلب در سراسر جهان، اهمیت عوارض بعد از عمل افزایش می یابد. اختلالات ریتم پس از جراحی قلب از جمله عوامل شایعی می‌باشد که منجر به تاخیر در ترخیص، افزایش هزینه های مراقبت های بهداشتی، عوارض و مرگ و میر می شود. در میان آریتمی های بعد از عمل، فیبریلاسیون دهلیزی (AF) شایع ترین بوده و پس از آن آریتمی های بطنی، بلوک دهلیزی و اختلالات غدد سینوسی قرار دارند.

چالش‌های توسعه و اعتبارسنجی مدل‌های ماشین لرنینگ برای پیش‌بینی خطر مرگ و میر کاشت دریچه آئورت ترانس کاتتر

این مقاله مشکلات موجود در ایجاد و آزمایش برنامه‌های رایانه‌ای را مورد بحث قرار می‌دهد که از داده‌های بیمار برای پیش‌بینی خطر مرگ پس از یک عمل قلبی به نام کاشت دریچه آئورت ترانس کاتتر (TAVI) استفاده می‌کنند.