لیست اخبار صفحه :2
کاربرد تکنیک های هوش مصنوعی برای تشخیص بیماری کبد چرب غیر الکلی: مروری سیستماتیک 2005-2023

بیماری کبد چرب غیر الکلی (NAFLD) یک بیماری شایع کبدی با شیوع سریع و در حال رشد در سراسر جهان است. برای پیش آگهی و تصمیمات درمانی، تشخیص مراحل پاتولوژیک NAFLD از جمله استئاتوز، استئاتوهپاتیت و فیبروز کبد مهم بوده و به طور قطعی در بیوپسی تهاجمی تشخیص داده می‌شوند. تصویربرداری سونوگرافی غیر تهاجمی (US) شامل تکنیک الاستوگرافی ایالات متحده و پارامترهای بالینی می تواند برای تشخیص و درجه‌بندی NAFLD و عوارض آن استفاده شود.

درمان بیماری های قلبی و عروقی با میدان الکترومغناطیسی: مروری بر اختراعات، دستگاه‌های بالینی موثر و مکانیسم اثرات درمانی

در سال های اخیر، درمان میدان الکترومغناطیسی (EMF) به دلیل اثرات محافظتی آن بر عملکردهای قلبی عروقی توجه زیادی را به خود جلب کرده است. از بررسی مقالات، آشکار می شود که قرار گرفتن در معرض طیف‌های خاص EMF، مانند EMF های با فرکانس ثابت و بسیار کم (ELF)- توسط دستگاه‌های مولد EMF می‌تواند به عنوان یک روش ایمن برای درمان در بیماری‌های مختلف قلبی عروقی از جمله نارسایی قلبی، آریتمی قلبی و فشار خون بالادر نظر گرفته شود.

اثر ضعف (Frailty) به عنوان پیش بینی کننده عوارض بالینی و شناختی در بیماران تحت عمل پیوند عروق کرونر: یک مطالعه کوهورت آینده نگر

این مطالعه با عنوان "اثر ضعف (Frailty) به عنوان پیش‌بینی کننده عوارض بالینی و شناختی در بیماران تحت پیوند عروق کرونر" انجام شد و در آن تاثیر ضعف بر بیماران تحت CABG بررسی گردید.

ارتباط مبتنی بر جنسیت بین کلسترول لیپوپروتئین با چگالی بالا و پیامدهای نامطلوب بعد از پیوند عروق کرونر

محققان در مطالعه اخیر به بررسی ارتباط بین سطح کلسترول (HDL-C) و نتایج بیماران پس از جراحی بای‌پس عروق کرونر (CABG) پرداختند. جراحی بای‌پس عروق کرونر قلب یک روش جراحی است که با استفاده از رگ‌های خونی از قسمت‌های دیگر بدن، جریان خون به قلب را بهبود می‌بخشد.

دستورالعمل های ACC/AHA/HFSA 2022 و ESC 2021 در مورد مقایسه نارسایی قلبی

دانشکده قلب و عروق آمریکا (ACC) /انجمن قلب و عروق آمریکا (AHA) / انجمن نارسایی قلبی آمریکا (HFSA) در سال ۲۰۲۲ و جمعیت قلب و عروق اروپا (ESC) در سال ۲۰۲۱ دستورالعمل‌های مبتنی بر شواهد برای تشخیص و درمان نارسایی قلبی ارائه دادند.

ارتباط بین سندرم متابولیک و حوادث نامطلوب قلبی و عروقی و مغزی در بیماران مبتلا به سندرم حاد کرونری تحت مداخله عروق کرونر از راه پوست

Metabolic syndrome (MetS) poses an additional risk for the development of coronary artery disease and major adverse cardiac and cerebrovascular events (MACCE). In this study, we investigated the association between MetS and its components and MACCE after percutaneous coronary intervention (PCI) in patients with acute coronary syndrome (ACS).

اپیدمیولوژی اختلالات سلامت روان در شهروندان تهرانی: گزارشی از مطالعه کوهورت تهران

اختلالات سلامت روان (Mental health disorders) بار قابل توجهی را بر سیستم­‌های بهداشت عمومی تحمیل می­‌کند. با روند رو به افزایش شهرنشینی در سراسر جهان، عوامل استرس ­زای شهری بر سلامت روان جمعیت بیشتری تأثیر می­‌گذارد.